Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La Colla, en el concert de Nadal celebrat al Paranimf de la Universitat.
Colla de Dolçainers i Percussió de la Universitat de València

La Universitat de València reprén l’activitat de la Colla de Dolçaines i Percussió aquest segon quadrimestre amb l’obertura del termini d’inscripció fins el pròxim dia 23 de febrer.

A més dels assajos habituals, la Colla oferirà enguany tres concerts: el 25 d’abril, a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, dins de la Setmana Cultural de la Facultat; el 4 de maig, a l’Aulari Sud del Campus dels Tarongers, amb motiu del 50 aniversari de la Facultat d’Economia; i el 7 de juliol, a La Nau, participant per primera vegada en el Festival Serenates.

Els requisits de les candidates i dels candidats són ser estudiant de la Universitat de València; tindre una edat màxima de 26 anys; posseir coneixements previs d’interpretació amb dolçaina i/o percussió tradicional; i superar una senzilla prova de nivell.

Pots inscriure-t’hi emplenant el formulari que trobaràs en l’enllaç http://links.uv.es/i65qooR o a l’oficina de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València, ubicada al carrer Amadeu de Savoia 4, 4a planta, València, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

 

Període de l'esdevenimentDe 8 de febrer de 2017 a 23 de febrer de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València (Amadeu de Savoia 4-4a planta, València)

 
Organitza

Àrea d'Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València.

http://www.uv.es/pam

 

Contacta pam@uv.es

 
Més informació