Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Donna Hicks, PhD de Harvard University, visita la Facultat d´Economia

  • 16 de setembre de 2015
Donna Hicks

Dimecres 7 d'octubre a les 12:30h, la Sala Sánchez Ayuso, acollirà la Conferència “Dignity: Its Essential Role in Resolving Conflict in Business Organizations” impartida per Donna Hicks, PhD de Harvard University.

Esta conferència es desenvolupa en el marc de la “Encuentro de Excelencia Internacional VLC/CAMPUS sobre conflicto y dignidad humana” organitzat per la Generalitat Valenciana i el IECO de la Universitat de València.

Donna Hicks és professora de Harvard especialitzada en la resolució de conflictes. Després de més de 20 anys d'experiència com a mediadora en conflictes com els de Medio Oriente, Colòmbia, Cuba o Irlanda del Nord, entre uns altres, ha aplicat els seus coneixements a l'entorn de treball en algunes de les empreses més importants del món així com en entitats sense ànim de lucre.

Defensora de la importància de la dignitat en les nostres vides i relacions personals i professionals, és autora del llibre: “Dignitat: el paper essencial que exerceix en la resolució de conflictes”, publicat per Yale University Press, i ha participat com convidada en les conferències TED. Donna Hicks és membre del consell acadèmic del IECO, associat a la Universitat de València.

Es prega confirmar assistència a través del següent enllaç