Universitat de ValènciaFacultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La Facultat d’Economia es converteix en membre de l'EFMD

  • 8 d’octubre de 2016
EFMD

La Universitat de València-Facultat d'Economia ha sigut ratificada com a membre de ple dret de l'EFMD (European Foundation for Management Development).

Al juny passat altres deu escoles de diferents països també van ser ratificades com a membres de ple dret, entre ells la Boston University, Queen's University Belfast, IFIM-Índia, o la Human University Business School de Xina. La iniciativa va ser abordada pel Màster Universitari en Gestió de Negocis Internacionals (IMBA), un màster de doble grau d'un any impartit de manera conjunta amb altres cinc universitats d'EUA, Anglaterra, Alemanya, França i Rússia, que són part de la International Business School Alliance (IBSA). Aquest programa internacional està gestionat pel Departament de Màrqueting de la Facultat d'Economia i ofereix una especialització en màrqueting en el segon semestre.

L'EFMD ofereix serveis destinats a millorar l'alta qualitat de les escoles de negocis de tot el món. Els seus processos d'acreditació EQUIS i EPAS estan entre els segells més rellevants per a institucions, i els seus graus per a millorar l'educació en management són distribuïts per tot el món. Aquesta distinció internacional va més enllà que certificacions nacionals com l'ANEPA a Espanya. La Universitat de València-Facultat d'Economia és la primera institució acadèmica d'Espanya a ser ratificada com a membre de l'EFMD, la qual cosa posiciona a la Facultat com una escola de prestigi en l'ensenyament de gestió i economia, al costat d'altres institucions nacionals privades com l'Institut d'Empresa, Esade o IESE.