Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

II Fòrum d'Economia i Empresa en la Facultat d´Economia

  • 21 de setembre de 2015
Logos Facultat i COEV

El Fòrum organitzat per la Facultat d’Economia i el el Colegio Oficial de Economistas de Valencia (COEV) es celebrarà els dies 14 i 15 d'Octubre de 2015.

La Facultat d´Economia i el Colegio Oficial de Economistas de Valencia (COEV) organitzen el II Fòrum d'Economia i Empresa que se celebrarà els dies 14 i 15 d'octubre en la Sala Sánchez Ayuso de la Facultat.

El Fòrum, que reunirà a un ampli nombre de professionals i acadèmics de reconegut prestigi en l'àmbit de l'economia i l'empresa, té com a objectiu debatre amb els assistents temes que en l'actualitat tenen màxima rellevància com la situació econòmica a Espanya i les seues perspectives, el sistema financer o el sistema de finançament autonòmic. A més, a través d'aquestes jornades es debatran també temes d'interès empresarial com la comptabilitat i l'auditoria.

Les jornades seran inaugurades per Mª José Mira, Secretària Autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball; Juan Manuel Pérez Mira, Degà del Colegio Oficial de Economistas de Valencia (COEV) i José Manuel Pastor, Degà de la Facutat d´Economia.

La conferència “Continuïtat en l´empresa familiar: reptes i oportunitats” a càrrec de Rafael Juan, Consejero Delegado del Grupo Dulcesol, serà el punt de partida del II Fòrum d'Economia i Empresa, que continuarà amb cinc sessions més, on participaran professionals de diferents àrees del món de l'economia i l'empresa.

Les dues primeres taules redones; “Situació econòmica espanyola: present i futur” i “Com construir un nou sistema financer valencià” se celebraran el dia 14 d'octubre. La primera de les sessions estarà formada per Javier Andrés, professor de la Facultat d´Economia; Miguel Cardoso, del BBVA Research; Pablo Brurriel, del Banco de España; Juan Valera, Subdirector General de Análisis y Programación Económica, Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas i; Javier Ferri, professor de la Facultat d´Economia. En la segona de les sessions participaran; Manuel Illueca, Director General del IVF; José María Martínez, Director Corporativo de Negocio i membre de la Dirección de Negocio de Empresas de Levante y Baleares de Bankia; Vicente Olmos, President de la Borsa de València; Antonio Paños; Membre del COEV i; César Camisón, professor de la Facultat d´Economia.

Durant el dia 15 d'octubre, la primera de les sessions “Novetats en la llei d'Auditoria: El seu impacte en els auditors i en les empreses”, estarà constituïda per Mª Dolores Ferrer, economista, Gerent de KPMG i membre del COEV; Amparo Ruiz, Sòcia de EY i membre del COEV; Vicente Rodríguez, soci de Veritas Auditores i membre del COEV i; Begoña Giner, professora de la Facultat d´Economia. La segona taula redona de la jornada “Camins per a millorar la competitivitat de les empreses valencianes”, estarà composta per Alejandro Escribá, professor de la Facultat d´Economia; Susana Méndez, Directora General de Natra Cacau; Francisco Ortega, Director General de Tecnicarton i; Vicente Safón, professor de la Facultat d´Economia. Finalment, la taula redona “Finançament Autonòmic i Igualtat d'Oportunitats”, serà impartida per Santiago Lago, Universidad de Vigo e IEB; Francisco Pérez, professor de la Facultat d´Economia; Manuel Illueca, Director General del IVF i; José Manuel Pastor, degà de la Facultat d´Economia.

Vicent Soler, Conseller d'Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana serà l'encarregat de posar fi a les segones Jornades d'Economia i Empresa amb la conferència de clausura “Polítiques per a un canvi del model econòmic”.

Inscripció

Programa II Fòrum d´Economia i Empresa

Llista d'enllaços: