Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

IV Jornades d'Economia i Empresa en la Facultat d'Economia

  • 3 de febrer de 2015
Logo

La Facultat d'Economia i la Fundació la Cañada Blanch organitzen les IV Jornades d'Economia i Empresa que se celebraran els dies 12 i 13 de febrer a la Sala Sánchez Ayuso de la Facultat.

Durant aquests dos dies, professionals i acadèmics de reconegut prestigi en l'àmbit de l'economia i l'empresa crearan un fòrum-debat amb estudiants, professors i públic en general tractant temes que en l'actualitat tenen màxima rellevància i estretament vinculats a la situació econòmica a Espanya i les seves perspectives, així com de les claus de l'èxit empresarial.

Les jornades seran inaugurades el dijous 12 de febrer per Màximo Buch, Conseller d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació de la Generalitat Valenciana; Esteban Morcillo, Rector de la Universitat de València; Juan López-Trigo, President de la Fundació la Cañada Blanch i Vicent Soler, Degà de la Facutat d´Economia.

José Sevilla, Conseller Delegat de Bankia, impartirà la conferència inaugural sent el punt de partida de les Jornades d'Economia i Empresa.

A continuació tindrà lloc la primera de les taules rodones “Actualitat econòmica a debat: situació i perspectives” en la qual participaran Francisco Pérez, Catedràtic de la Universitat de València i Director de Recerca de l'Ivie; Javier Andrés, Catedràtic de Fonaments d'Anàlisi Econòmica i professor de la Facultat d’Economia; Joaquín Maudos, Catedràtic de Fonaments d'Anàlisi Econòmica, professor de la Facultat d’Economia i Director Adjunt de Recerca de l'Ivie  i José Manuel Pastor, Vicedegà de la Facultat d´Economia.

Durant el dia 13 de febrer, la segona de les taules rodones “Claus de l'èxit empresarial”,  estarà constituïda per Amadeo Salvo, vicepresident executiu de Power Electronics; Javier Luján, President de Construccions Luján; Raúl Royo, Conseller Delegat del Grup Royo i Vicente Safón, professor de la Facultat d´Economia.

Juan Luis Gandia, Vicerector d'Economia i Infraestructures de la Universitat de València, serà l'encarregat de clausurar les IV Jornades d'Economia i Empresa.

Galeria fotogràfica

Programa IV Jornades d´Economia i Empresa

 

Llista d'enllaços: