Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Taller amb Francisco Vallejo, cinc vegades campió d'Espanya d'Escacs

  • 20 de març de 2017
Càtedra d’Empresa i Humanisme

Els dies 23 i 24 de març tindrà lloc en la Facultat d’Economia, el taller “Els escacs com a eina per a millorar el pensament estratègic”, amb la participació del Gran Maestro Internacional Francisco Vallejo.

La Càtedra d’Empresa i Humanisme organitza la quarta edició del taller “Els escacs com a eina per a millorar el pensament estratègic” dirigit als alumnes de la Universitat de València i a qualsevol persona amb uns coneixements bàsics d'estratègia.

El taller pretén entrenar en la presa de decisions i en la solució de problemes en entorns competitius de gran complexitat, incertesa i informació incompleta, així com desenvolupar habilitats per a la presa de decisions estratègiques.

Per a traslladar el millor dels escacs a l'àmbit directiu i als reptes quotidians de prendre decisions complexes en ambient d'incertesa i sota pressió competitiva, explicarem en la Facultat d’Economia amb el Gran Mestre Internacional Francisco Vallejo, penta-campió d'Espanya, Top 35 mundial i Campió Mundial Juvenil sub‐18; qui coneix ben tots dos mons doncs ve exercint com a director d'emprenedor al mateix temps que manté la seua activitat de competició al màxim nivell.