Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La Universitat de València acull el XVI Congrés d'Investigadors en Economia Social i Cooperativa de CIRIEC en el seu 30 aniversari

  • 9 d’octubre de 2016
Image de la noticia

Del 19 al 21 d'octubre es donaran cita en la Universitat de València, amb motiu del XVI Congrés d'Investigadors en Economia Social, els principals experts en la matèria.

L'associació científica CIRIEC-España commemora, dimecres que ve 19 d'octubre, el seu 30 aniversari en el Paranimf de la Universitat de València. Aquest acte congregarà a representants de l'àmbit empresarial de l'economia pública, social i cooperativa espanyola i europea.

L'acte, presidit pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, comptarà amb la presència de l'alcalde de València, Joan Ribó; el Conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el president de CEPES i Social Economy Europe, Juan Antonio Pedreño, i el president de CIRIEC-Internacional, Alain Arnaud, juntament amb el president de CIRIEC-España, José Mª Pérez De Uralde. A continuació tindrà lloc una conferència magistral, a càrrec del president de la Comissió Científica de CIRIEC-España i catedràtic de la Universitat de València, José Luis Monzón.

En el marc del 30 aniversari de l'associació, se celebrarà el XVI Congrés d'Investigadors en Economia Social i Cooperativa, la inauguració de la qual tindrà lloc el mateix dimecres dia 19, en La Nau.

En el mateix, està previst que participen més de 200 investigadors i directius de l'economia social d'Espanya i a nivell internacional, entre ells el premi Nobel nord-americà Edward S. Rubin, qui en la jornada inaugural donarà una conferència sobre el Canvi Climàtic, com un gran repte per a la humanitat.

El Congrés serà inaugurat per la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, al costat del vicerector de la UV Juan Luis Gandia, la sotsdirectora d'Economia Social i RSE del Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Esther Pérez Quintana; el president de la Red Enuies, Juan Fco. Juliá, i el president de CIRIEC-España, José Mª Pérez De Uralde.

La Facultat d’Economia acollirà durant el dijous 20 i divendres 21 algunes de les sessions del Congrés, així com la Trobada de la Xarxa de Joves Investigadors en Economia Social (REJIES) i una reunió del Consell del CIRIEC-Internacional.