Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Jornades informatives per presentar la convocatòria del Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit

 

Coneixes el Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit?

El Consorci Espacial Valencià i els Parcs Científics Valencians, juntament amb l'organitzador del ESNC 2016, ofereixen unes jornades informatives per presentar la convocatòria del Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit tant al professorat com a l'alumnat. El concurs va començar l'1 d'abril i el proper 3 de maig a les 13:00 se celebrarà un Info-Day en el saló de graus de l’ETSE-UV.

El Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit (European Satellite Navigation Competition – ESNC) és un concurs internacional d'innovació que premia les millors idees per al desenvolupament d'aplicacions de navegació per satèl·lit. Anualment busca els millors serveis, productes i innovacions que utilitzen la navegació per satèl·lit en la vida quotidiana. Des de 2004, que va començar amb sol tres regions associades, el ESNC ha crescut fins a convertir-se en una enorme xarxa mundial d'innovació i coneixement amb 25 regions associades i més de 200 experts industrials i científics de tot el món.

En suma, el ESNC 2016 repartirà premis valorats en 1 milió d'euros aproximadament. No importa l'estat de desenvolupament en el qual es trobe el projecte, servei o idea de negoci. De fet, alguns premis es troben orientats a afavorir el desenvolupament de la idea inicial per convertir-la en una realitat empresarial. Els premis inclouen diners en efectiu, incubadora d'empreses, formació per a emprenedors, consultoria de patents, suport a la realització d'estudis de mercat, suport tècnic, suport a la comercialització i accés a experts i finançament públic entre uns altres.

En l'edició de 2014 els guanyadors van ser dos alumnes de l’ETSE-UV amb el projecte PLAZALO. Aquest any podria ser la teua idea. Anima't i participa en el Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit.

 

Data 3 de maig de 2016 de 13:00 a 14:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Saló de Graus

 
Organitza

Consorci Espacial Valencià

Parcs Científics Valencians

ESNC 2016

.

http://www.esnc.info/index.php?kat=regional-prizes.html&anzeige=region_valencia.php

 

Contacta etse@uv.es