Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Curs Robòtica Educativa com a eina Pedagògica

  • 28 de juny de 2017
Curs Robòtica Educativa com a eina Pedagògica

Des del proppassat dia 26 de juny i fins el 4 de juliol, te lloc en un dels laboratoris docents de la ETSE-UV el curs Robòtica Educativa com a eina Pedagògica emmarcat en el Pla de Formació dirigit al Professorat No Universitari 2017 del Servei de Formació Permanent.

El curs es impartit per investigadors i professors del Grup DSDC del  Departament d'Enginyeria Electrònica i compta amb la presència de 16 docents tant de  Cicles Formatius com d'Educació Secundària i Primària interessats a introduir la robòtica com a  eina d'aprenentatge. Aquesta disciplina, pel seu caràcter, requereix  de coneixements molt heterogenis com per exemple física, electrònica, matemàtiques,  programació... Açò aporta un valor integrador de continguts impartits en altres matèries  de la formació que estiga rebent l'alumnat, al mateix temps que rep el contingut  d'una forma més atractiva i li reclama una major proactivitat en la seua actitud.

Al llarg del curs, es presenten diferents entorns de treball, s’introdueixen els diferents elements i sensors que es poden utilitzar en combinació amb  els robots i s’aborden projectes de creació de sistemes robotitzats.

Imatges: