Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Escola d'estiu per a doctorands de Climate-KIC

  • 21 de setembre de 2015
Climate Kic

Des del 21 de Setembre fins al 2 d'octubre tindrà lloc en la Universitat de València (amb participació de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria) una Escola d'Estiu per a doctorands en temes relacionats amb canvi climàtic i ciutat sota el títol: “On the way to a low-carbon city – The case of València”

Es tracta d'un programa internacional intensiu de dues setmanes centrat a cercar solucions als reptes que les ciutats ha d'abordar per a lluitar contra el canvi climàtic prenent com a cas d'anàlisi la ciutat de València. Ofereix un aprenentatge pràctic sobre innovacions urbanes en general, incloent temes com a sistemes sostenibles de la ciutat, urbanisme, mobilitat, eficiència energètica, tecnologies de l'edificació i mesurament d'emissions de gasos d'efecte hivernacle. Està obert a tots aquells estudiants interessats a ampliar els seus coneixements, contactar amb gent d'altres cultures i disciplines i entrar a formar part d'una comunitat única en el camp del Canvi Climàtic.

L'escola d'estiu cobreix totes les despeses d'allotjament i manutenció i té una matrícula de 500€ per a doctorands d'Universitats Europees i de 2.000€ per a les no europees.
El termini per a inscriure's està obert fins al 30 de juny.

Més informació i inscripció online:  http://www.climate-kic.org/programmes/phd-summer-schools/valencia-2015/