Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

L’ETSE-UV recolza la iniciativa del CODDII que promou l'estudi de la Informàtica Iniciativa "Informáticaesmás"

  • 23 de juny de 2015
informaticaesmas

Des de l’ETSE-UV volem recolzar la iniciativa de la CODDII (Conferencia de Directores y Decanos de Ingeniería Informática) per a promoure l'estudi de la Informàtica i és que aquesta última ha sigut i és el motor de la revolució tecnològica que estem vivint en els últims temps.

L'aplicació de les tecnologies de la informació ha fet possible grans millores en el benestar de les persones i en el progrés en tots els àmbits. Hui dia podem afirmar que la informàtica és cultura i art, és medicina i salut, és administració pública i participació ciutadana, és empresa i economia, és educació, és oci, en definitiva, la informàtica està present en quasi qualsevol disciplina que puguem imaginar.

Estem compromesos amb l'avanç de les tecnologies i la millora de la societat, per açò, oferim el grau en Enginyeria Informàtica on formem futurs Enginyers Informàtics capaços de satisfer les necessitats del mercat actual.

I des d'ací animem a la gent interessada en el món de la informàtica a endinsar-se en aquest meravellós món capaç de fer a tantes persones la vida una mica més fàcil i feliç.

Iniciativa informáticasesmás informaticaesmas.com