Este dimecres 22 de març la Sala Darwin de la facultat de Farmàcia va acollir la taula rodona “Cervesa i ciència”. En ella es va analitzar la interdisciplinarietat científica que hi ha darrere de la cervesa i la pràctica empresarial de producció i comercialització.
Per una part, els membres del personal docent universitari protagonitzaren una sèrie de ponències, cadascuna atenent a una disciplina distinta com la física, las matemàtiques o la química analítica. Amparo Cháfer, professora del Departament d’Enginyeria Química en l’ETSE-UV, intervingué en la taula rodona per a parlar de la producció i la fabricació de la cervesa.
Per altra banda, els diversos representants de les empreses cerveseres valencianes que van participar a la taula rodona: Altura de Vuelos, La Socarrada, Tyiris, Alegría i Valentivm, van parlar dels inicis de cada empresa i del model de producció.
Per a finalitzar, la taula rodona va estar acompanyada d’un tast de cerveses i maridatge a càrrec dels alumnes de Ciències Gastronòmiques.
Imatges: