Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Semifinals i final del Primer Torneig League of Legends de la Universitat de València

  • 4 de maig de 2017
Semifinals i final del Primer Torneig League of Legends de la Universitat de València

El pròxim 5 de Maig, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV) acollirà les semifinals i final de Primer Torneig League Of Legends de la Universitat de València.

La competició, que va arrancar el passat 26 d'abril i que compta amb 11 equips en aquesta primera edició (5 d'ells integrats per alumnes de la pròpia Escola), culminarà el divendres 5 de maig amb les partides de les semifinals i la final que es realitzaran de manera presencial en dependències de la ETSE-UV.

La jornada arrancarà amb la primera i segona semifinal, que es jugaran a les 9:30 i 13:30 respectivament i que tindran lloc en l'aula 0.2.4

Es reprendrà la jornada a les 16:00 amb una taula redona sobre els i-Sports, en el saló de Graus Joan Pelechano, dirigida pel Servei d'esports i on es tractaran temes com la realitat dels i-Sports com a esports, el futur dels i-Sports dins de la Universitat de València o l'interès que poden suscitar en els àmbits acadèmics.

Per a tancar la jornada es jugarà la Final a partir de les 17:00 també en l'aula 0.2.4

Tant les semifinals com la final seran retransmeties en directe encara que podeu acostar-vos a l'aula per a veure les partides en viu.

Agrair a l'empresa MSI la seua col·laboració en l'organització d'aquesta jornada cedint els equips per a jugar les partides.