Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Vols convertir-te en un líder local i a més guanyar grans premis?

  • 26 d’abril de 2016
Activa tu ciudad!

Participa en el repte “activa la teua ciutat” i aprèn sobre geomarketing. Estudiants, professors i exalumnes de la Universitat de València són els candidats perfectes per convertir-se en líders locals i ajudar a les xicotetes i mitges empreses de la ciutat a construir la seua presència online. Per participar en el repte no és necessari tenir coneixements digitals previs, ja que hi ha una jornada de formació gratuïta per als que desitgen participar.

“Activa la teua ciutat” és una iniciativa de Google que compta amb la col·laboració de la Universitat de València i consisteix en, després d'un dia de formació en geomarketing i tècniques de negociació i comunicació, formar equips de participants de diferents universitats espanyoles que competiran durant més de dos mesos amb l'objectiu de crear el major nombre de perfils online de pimes de les seues ciutats del 9 de maig al 17 de juliol.

Per participar és necessari formar un equip amb dos estudiants de la universitat o dos exalumnes i registrar-se abans del 29 d'abril. La formació tindrà lloc el 4 de maig de 10:00 a 19:00 en el saló d'actes de la Fundació Universitat Empresa – ADEIT.

Els guanyadors, a més d'ajudar a les pimes de la seua ciutat a tenir presència online i aprendre de manera pràctica sobre el món digital, viatjaran a la seu de Google a Londres o a Califòrnia.

Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=xpeBeHkxDtA

Registra't en: https://activatuciudad.withgoogle.com/registro/

Terminis i condicions:  https://activatuciudad.withgoogle.com/terminos-condiciones