Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Xerrada: Realitat professional d'un Enginyer Industrial. Present i futur

  • 1 de desembre de 2016
Xerrada

Aquest divendres 2 desembre de 2016 a les 9:00 hores en l'aula 4.1 de la ETSE-UV tindrem la xerrada "Realitat professional d'un Enginyer Industrial. Present i futur” impartida per D. Salvador Cucó dins de la programació de l'assignatura “Enginyeria, Societat i Universitat” de Grau en Enginyeria Electrònica Industrial.

D. Salvador Cucó té una llarga trajectòria professional i actualment desenvolupa el seu treball en l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, unitat d'energia, en el desenvolupament del Pla Eòlic de la Comunitat Valenciana, planificació elèctrica i promoció de les energies renovables.

Curriculum conferenciant

Salvador Cucó va cursar estudis d'Enginyeria Industrial en la Universitat Politècnica de València, obtenint el títol l'any 1987.

També va cursar estudis d'edificació en l'Escola de l'Edificació, dependent de la UNED, obtenint el títol de Tècnic Superior en Edificació per la UNED l'any 2000.

És professor associat en el Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València des de l'any 2015.

Ha exercit la seua labor professional tant en empreses privades com a públiques, sent destacable la construcció de tot tipus d'instal·lacions de gas i aigua, la construcció i gestió d'edificis del sector serveis i el desenvolupament de plans energètics.

L'any 2003 es va iniciar en la realització de cursos professionals sobre energies renovables i eficiència energètica. Ha participat com a professor en nombrosos màsters i cursos organitzats per col·legis professionals i entitats com la Escuela de Organización Industrial (EOI), Universidad de Educación a Distancia (UNED), Universidade de Santiago de Compostela (USC) y el Instituto Tecnológico de la Energía (ITE).

Actualment desenvolupa el seu treball en l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, unitat d'energia, en el desenvolupament del Pla Eòlic de la Comunitat Valenciana, planificació elèctrica i promoció de les energies renovables.