Jornada sobre les revisions prostàtiques

L'Aula Magna acull una jornada sobre les revisions prostàtiques en l'home de la tercera edat

05/12/16

La jornada sobre les revisions prostàtiques en l'home de la tercera edat i el seu impacte en la supervivència i qualitat de vida se celebrarà a l'Aula Magna el proper dimarts 13 de desembre a les 11: 30h.

[Read more]

  El Palau de Cerveró celebra el 200é aniversari de l’estetoscopi amb una exposici

  02/12/16

  Coincidint amb el 200é aniversari de la invenció de l’estetoscopi per part del metge R.T.H. Laënnec, el Palau de Cerveró de la Universitat de València dedica una exposició per explicar l’evolució d’un dels instruments mèdics més coneguts. L’exposició s’inaugura aquest dijous, 1 de desembre, a les 19 hores, i es podrà visitar fins al pròxim 23 de març.

  [Read more]

  Raúl Sales

  Un tècnic de la UV, primer realitzador en aconseguir 4 estatuetes al Certamen Internacional de Cinema Mèdic i Telemedicina "VIDEOMED"

  01/12/16

  Raúl J. Sales Sevilla, realitzador de cinema mèdic-científic i tècnic del Departament de Cirurgia de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València (UV), s'ha alçat amb 4 guardons al XX Certamen Internacional VIDEOMED 2016, recentment celebrat a Badajoz, convertint-se així en el primer realitzador que més estatuetes ha obtingut en el prestigiós certamen de cinema mèdic.

  [Read more]

   Mariano Barbacid

   El bioquímic Mariano Barbacid va ingressar ahir a la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana

   30/11/16

   El bioquímic Mariano Barbacid, descobridor de l'oncogen humà, va ingressar ahir a la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana (RAMCV) com a acadèmic d'honor. La seua conferència, titulada 'L'Oncologia del futur: teràpies personalitzades o immunoteràpia' va comptar amb la presentació del també acadèmic Luis Franco.

   [Read more]

    Dr. Julio Marín

    La Universitat de València atorga demà divendres la seua Medalla al prestigiós pneumòleg i militant antifranquista Julio Marín

    24/11/16

    La Universitat de València atorga demà divendres, dia 25 de novembre, la seua Medalla al catedràtic de pneumologia i activista d’esquerres Julio Marín. L’acte començarà a les 12:30 hores al Paranimf de l’edifici històric de La Nau. La ‘laudatio’ serà llegida pel professor Juan F. Ascaso. També hi intervindrà el rector, Esteban Morcillo.

    [Read more]

    Dec
    9 - 11

    Weekly agenda

    All events

    Enrolment Open for the Subjects on Gender Relationships

    4 subjects on Gender Relationships, adapted to each field of knowledge, can be included in the academic record as 6 ECTS credits

     

    RCC Harvard University Grants

    Scholarships at Harvard University for UV professors & students.

     

    8th Edition of the YUZZ Programme “Young people with ideas”

    Programme aimed to the recruitment and promotion of the talent of young people between the ages of 18 and 31 with innovative business ideas.

     

    Specific Postgraduate Degrees of the UV. Enrolment

    The widest rage of degrees of every specialisation area, about 300 degrees. They are perfect complementary courses for the degree programme training, due to their quality and specialisation level.

     

    5th Call for Cooperation Projects for Development

    It is addressed to the members of the university community. The subsidies are intended to promote the implementation of such projects.

     

    Training course for students’ representatives 2016-2017

    Open enrolment. 8-hours on-site workshop. Training Room of the SeDI - Blasco Ibáñez Campus

     

    + Videos

    Image of the cover of the video;Cirurgia transoral utilitzant microelèctrodes en càncer de pit
    Image of the cover of the video;
    Image of the cover of the video;Presentation video of Campus Habitat5U

    Cirurgia transoral utilitzant microelèctrodes en càncer de pit

    Any 2015. L'abordatge per via transoral dels tumors malignes de hipofaringe (si piriforme) té utilitat quan es decideix tractament quirúrgic, ja que l'opció quirúrgica alternativa freqüentment implica la realització d'una laringectomia total, amb els inconvenients que això implica. En aquesta pel·lícula es mostra la tècnica... [Read more]

    Presentation video of Campus Habitat5U

    Presentation video of Campus Habitat5U developed to obtain the label of Excellence Campus

     
     
    This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy