University of Valencia logo Logo Faculty of Physics Logo del portal

Novetats, Tauler d'Anuncis, Facebook i Twitter de la Facultat de Física

  • September 23rd, 2015
Image de la noticia

Des d'abans de l'estiu la Facultat de Física compta amb pàgina Facebook (fac.fisica.uv.es) i compte Twitter (FacFisicaUV) institucionals. És possible accedir a elles directament a través de la pàgina web principal de la Facultat (www.uv.es/fisica) amb un clic en els símbols d'aquestes xarxes que apareixen en la barra superior de la pàgina, just sota la imatge i al costat de NOVETATS i TAULER D'ANUNCIS. Encara que no cal disposar de comptes personals en Facebook i Twitter per a accedir a la informació, aquells que accedisquen a través d'elles podran aprofitar totes les possibilitats de les xarxes socials.

A més, s'ha creat un TAULER D'ANUNCIS amb l'objectiu de col·locar a un clic en la web de la Facultat anuncis i comunicacions que arriben al deganat que, no estant directament relacionats amb la Facultat, siguen d'interès. Açò inclou, entre molts altres, ofertes d'ocupació, pràctiques, etc. En el llistat d'aquest tauler s'afegiran els anuncis amb data d'entrada i ordre cronològic invers. En NOVETATS, a la pàgina principal, continuaran apareixent totes aquelles notícies més rellevants sobre la Facultat que siguen notificades al deganat.

Totes les novetats i anuncis que vagen apareixent seran transferits a les dues xarxes socials. Així mateix, continuaran sent notificats per email com fins a l'actualitat, encara que el contingut dels missatges es reduirà a un vincle a la pàgina web on apareix. Altres aspectes de la vida acadèmica i social de la Facultat no inclosos en novetats i el tauler trobaran la seua cabuda en les xarxes.

Des de l'equip de direcció esperem que l'ús combinat de les novetats, el tauler d'anuncis i les xarxes socials ajude a dinamitzar la comunicació entre tots els membres de la Facultat de Física, la qual cosa permetrà a tots conèixer una mica més la vida acadèmica, científica i social del centre. Açò només serà possible amb la col·laboració de tots.

Vincles:

Facebook: https://www.facebook.com/fac.fisica.uv.es

Twitter: https://twitter.com/FacFisicaUV

Tabló d’Anuncis: http://www.uv.es/uvweb/fisica/ca/tauler-anuncis-1285941256464.html