Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

Conferència ‘L’aroma de l’atracció sexual’, al cicle ‘Conec Talks’, dimecres 3 de maig

  • 28 d’abril de 2017

Carmen Agustín Pavón, investigadora del Departament de Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física de la Universitat de València, impartirà la conferència ‘L’aroma de l’atracció sexual’, el pròxim dimecres 3 de maig. La ponència, al cicle ‘Conec Talks’, tindrà lloc a la seu de la Fundació Cañada Blanch (carrer Jorge Juan, 4 de Valencia) a les 19 hores.

El cicle Conec Talks, organitzat per la Fundació Cañada Blanch, té la col·laboració de la Institució Alfons el Magnànim, la Generalitat Valenciana, així com de l’Observatori Astronòmic i la Unitat de Cultura Científica-Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

Les pròximes activitats previstes al cicle són la conferència El origen de la vida, per Carlos Briones, del Centre de Astrobiologia del CSIC-INTA (10 de maig); i El origen del universo, per Alberto Fernández-Soto, de l’Institut de Física de Cantàbria, el 17 de maig.

Imatges: