Càtedra Bretxa Digital de GènereUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Bretxa Digital de Gènere organitza el Workshop InnovadorAs

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Càtedra Bretxa Digital de Gènere
  • 16 de setembre de 2024

Inscripció oberta.

Cartell Workshop InnovadorAs

La Càtedra de Bretxa Digital de Gènere signada entre la Universitat de València i Generalitat Valenciana, impulsen una sèrie d'activitats per a reduir les diferències d'accés, formació i ocupació quant a ús de tecnologies de la informació i la comunicació (TICs) entre homes i dones.

Durant aquesta anualitat, la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere concentra els seus esforços en analitzar i impulsar el lideratge de les dones en el panorama empresarial de la Comunitat Valenciana, especialment en l’àmbit de les TIC. El nostre objectiu principal és promoure la integració d’una perspectiva de gènere en la innovació, a través de nous models de lideratge que trenquen amb els estereotips vigents.

El workshop InnovadorAs s’ofereix a dones amb perfil professional de tipus júnior, tant del món empresarial com del món científic i acadèmic (estudiants de doctorat i postdoctorals). En el workshop, que té com a fil conductor el lideratge i la innovació, s’oferirà formació en resolució de problemes i disseny d’estratègies, en comunicació eficaç i en lideratge. Al llarg de les dues jornades, les participants podran experimentar una formació participativa i dinàmica.

Les jornades es desenvolupen entre el dijous 3 d’octubre i el divendres 4 d’octubre de 2024 en horari de 9:30 a 19:00 hores. El workshop tindrà lloc a la sala de reunions (0.0.3) de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV), al campus de Burjassot-Paterna.

  • La primera jornada del workshop comptarà amb la participació com a ponents d’Alain Manzano, amb la sessió “El lideratge de Servei, Integrador i Testimonial”, i Almudena Martín Castro, amb la sessió “Product discovery i investigació per al disseny”.    
  • La segona jornada del workshop comptarà com a ponents amb Alain Manzano que analitzarà “La comunicació eficaç per al desenvolupament de l’equip”, i Patricia Horrillo que guiarà una sessió per adquirir competències digitals mitjançant una “Editatona per combatre la bretxa de gènere a la Wikipedia”.

Aquest workshop és gratuït, prèvia inscripció a la web de l’esdeveniment, i comptarà amb 20 places per ordre d’inscripció. Es rebrà confirmació d'inscripció després de la seua revisió per part del comitè organitzador.

S’habilitarà una llista d’espera per gestionar places vacants. Es prega comunicar amb antelació la no assistència per imprevistos, per donar accés a les persones de la llista d’espera.

Este workshop forma part de les activitats organitzades per la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere (GVA-UV) signada entre la Universitat de València i la Generalitat Valenciana, dins de la Direcció General d'Innovació i l'Observatori de Bretxa Digital dependent de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, i com a tal, compta amb el finançament d'aquesta Conselleria.

Dins de la Universitat de València, la Càtedra compta amb el suport del Vicerectorat d'Innovació i Transferència, el Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat i la Unitat d'Igualtat.

 

Podeu seguir les xarxes socials de la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere UV-GVA ací:

Enllaç al web del projecte Girls4STEM

Enllaç al twitter de Girls4STEM

Enllaç a Instagram de Girls4STEM

Enllaç a facebook de Girls4STEM

Linkedin Girls4STEM

Enllaç a Youtube de Girls4STEM

mastodon

Imatges: