Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

II Universitat de Primavera de Xàtiva. Inscripció oberta

Vista de Xàtiva

Període de l'esdeveniment: De 17 d’abril de 2019 a 5 de juny de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Casa de la Cultura, carrer Moncada, 9 - Xàtiva

 
Descripció:

La Universitat de València presenta el 8 de maig la segona edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva  "Reptes del Turisme cultural, enològic i de natura en la la Costera  - la Canal", fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de Xàtiva, i el finançament de la Diputació de València.

La 2ª edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim en una jornada en dues sessions, una de matí, referida al repte del turisme cultural; i una altra de vesprada, centrada en altres productes turístics com són l’enològic i de natura existents a la comarca. Aquesta jornada és una iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d’especialistes en turisme de la Universitat de València i altres àmbits de la societat i pretén afrontar de forma directa i activa els desafiaments del turisme a la Costera-Canal.

 
Organitza:

Universitat de València, Diputació de València i Ajuntament de Xàtiva.

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: