Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Aigua Font de salut i vida
16 de Novembre, Día de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques per la Salut

La Universitat de València celebra el 16 de novembre el Dia de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques per la Salut, amb el lema Aigua, font de salut i vida.

Este dia, conegut popularment com el dia de la fruita, les facultats de la Universitat de València posen a la disposició de la comunitat universitària fruita ecològica i de proximitat, procedent dels proveïdors del Mercat Agroecològic i del Mercat Sostenible i de Proximitat.

Cada centre organitzarà les seues pròpies activitats al voltant de l'aigua i en tots ells sol·licitarem la col·laboració en dues enquestes.

Una dirigida a tota la comunitat universitària, es tracta de l'enquesta de benestar emocional en l'entorn universitari que us animem a contestar des d'ací  https://ir.uv.es/2EYvoj1

I una altra dirigida als estudiants de primer de Grau per a un estudi de UniLife també sobre estils de vida i salut mental

https://t.co/PCTxBxHAQq 


També cada centre sortejarà cinc botelles entre aquelles persones que pengen una història d'Instagram o una publicació en X (antic Twitter) en la qual aparega amb una botella reutilitzable en qualsevol campus de la Universitat de València. L'alumnat haurà d'etiquetar al compte de la xarxa social en qüestió de la seua Facultat, a més de @UVsostenibilitat, fent ús del #UVuniversitatsaludable. En el cas que la seua Facultat no dispose d'una de les dues xarxes socials, esta no es podrà utilitzar. Entraran en el sorteig totes les publicacions realitzades entre el 7 i 14 de novembre. Se sortejarà un total de 5 botelles per Facultat.

Participeu!

 

Data 16 de novembre de 2023 de 10:00 a 19:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Totes les Facultats

 
Organitza

Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i vida Saludable

Xarxa Valenciana d'universitats Públiques per la Salut.

www.uv.es/uvsostenibilitat

 

Contacta sostenibilitat@uv.es

 
Més informació