Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Cartell de l'exposició
AlumniUV: visita guiada exposició 'Art contra la violència masclista'
Presencial

Visita guiada gratuïta per al col·lectiu AlumniUV a l'exposició 'Art contra la violència masclista. Tantes dones en una mateixa', al Centre Cultural La Nau.

 

Un vers d'una de les poetes valencianes més reconegudes, María Beneyto, dona títol a aquesta exposició, a partir del seu poema “Criatura múltiple”, en el qual aprofundeix en si mateixa i la seva diversitat, la seva força i la seva vulnerabilitat.

Aquesta exposició presenta treballs de diferents col·leccions d'art en les quals la denúncia de la violència masclista o la reivindicació de la llibertat de les dones han estat protagonistes. Segons les dades de Nacions Unides, una de cada tres dones ha patit algun tipus de violència de gènere, i cada 11 minuts una dona o xiquetes mor assassinada per un familiar en el món.

Aquest projecte persegueix construir un relat expositiu de clar posicionament de denúncia contra la violència masclista i estarà conformat per una àmplia selecció d'obres procedents de diverses col·leccions privades i, molt especialment, d'obres pertanyents als fons patrimonials de les universitats públiques valencianes: Universitat d'Alacant, Universitat Miguel Hernández, Universitat Jaume I, Universitat Politècnica de València i Universitat de València.

  • Data: dimarts 16 de gener 
  • Horari:  17:00 a 18:00 hores 
  • Lloc: Centre Cultural La Nau UV
  • Adreçat a AlumniUV / Públic en general
  • Col·labora Voluntariat Cultural UV
  • Inscripció gratuïta: https://go.uv.es/eMb8ok3

     

 

Data 16 de gener de 2024 de 17:00 a 18:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

La Nau Centre Cultural

C/ de la Universitat, 2

València (46003)

 
Organitza

AlumniUV, en col·laboració amb el Servei de Voluntariat Cultural de la Universitat de València.

https://www.uv.es/fundacio-general-alumniuv/ca/alumni-uv.html

 

Contacta alumniuv@uv.es

 
Més informació