Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

FORTHEM Slow Café
Apunta't al pròxim FORTHEM Slow Café! Inscripció oberta

Els estudiants FORTHEM poden participar en la segona edició del FORTHEM SLOW CAFÉ.

Tindrà lloc el dimecres 19 d'octubre de 17:00h a 18.30 en la Cafeteria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

A l'activitat estan també convidats els i les estudiants incoming de les altres huit universitats FORTHEM, nouvinguts a València per a passar amb nosaltres aquest semestre com a estudiants Erasmus.

Estudiants locals i estudiants incoming es reuniran en grups de huit persones que aniran canviant al llarg de l'activitat. Mentre gaudeixen d'un café o refresc amb brioixeria, coneixeran a través de propostes de debat plantejades in situ per els/les organitzadors/as als vostres/as companyes FORTHEM, les seues universitats i ciutats d'origen.

L'objectiu és fomentar la relació entre els membres de la comunitat FORTHEM, a la qual es pertany solament pel fet de ser estudiant de la Universitat de València. A més, també es podrà practicar idiomes, anglés o qualsevol altra llengua de l'Aliança. En finalitzar es farà un sorteig de marxandatge de FORTHEM.

L'activitat està organitzada per a 40 persones, per la qual cosa una vegada superada aqueixa xifra, segons ordre d'arribada, es crearà una llista d'espera per a, si fora el cas, organitzar una nova sessió.

Si estàs interessat/da a participar per favor emplena aquest formulari d'inscripció.

Ens veiem en II FORTHEM SLOW CAFÉ!

Oficina local de FORTHEM UV

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 17 d’octubre de 2022 a 18 d’octubre de 2022. 24h. Dilluns i dimarts.

 
  • 19 d’octubre de 2022 de 17:00 a 18:30. Dimecres.
 
 
Lloc de realització

Cafeteria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

 
Organitza
 

Contacta forthem@uv.es

 
Més informació