Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Cartell de la cerimònia
Cerimònia del Premi 'Grand Prix a la Innovación' al projecte europeu SILKNOW

El 21 de desembre de 2022 tindrà lloc una cerimònia organitzada pel projecte europeu SILKNOW, liderat per la Universitat de València, per commemorar la concessió del premi Grand Prix a la Innovació en Patrimoni Europeu, atorgat el passat 26 de setembre per EUROPA NOSTRA i la Comissió Europea.

 

El centre cultural La Nau acollirà la celebració d'aquest esdeveniment a la Universitat de València. La cerimònia serà en anglès i comptarà amb la presència d'agents de l'àmbit del patrimoni cultural internacional, autoritats locals i mitjans de premsa. També presentaran altres projectes premiats per EUROPA NOSTRA i els membres europeus del consorci del projecte SILKNOW. A més, comptarà amb una xerrada específica sobre les properes convocatòries del programa Horizonte Europa a l'àmbit del patrimoni cultural, que serà impartida per Marina Martínez, Horizon Europe Program Officer, a l'oficina SOST de Brussel·les. L'agenda de l'esdeveniment es pot veure ací.

Per assistir presencialment, la direcció de l'esdeveniment serà l'Aula Magna- La Nau, C/ de la Universitat, 2, 46003, València, i és necessari inscriure's emplenant aquest formulari.

També podeu seguir l'esdeveniment pel canal de YouTube de SILKNOW

Invitació a l’EU AWARD

 

Data 21 de desembre de 2022 de 10:00 a 17:30. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Aula Magna- La Nau, C/ de la Universitat, 2, 46003, Valencia

 
Organitza

Universitat de València, Europa Nostra i la Comissió Europea.

 

Contacta sti.internacional@uv.es

 
Més informació