Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Fotografia de fruites i verdures
Gastronomia i xarxes sostenibles

Gastronomia i xarxes sostenibles

Participen

Vicente Insa. Enginyer Tècnic en Federació Cooperatives Agro-alimentàries CV

Fernando Marco Peñarrocha. Director de la cooperativa de Viver

María García Llinares. Gerent de Casa Montaña

Chabe Soler. Cap de cuina de l’Hort al Nú

Javier Solsona Monzonís. Cap de l’Àrea de Formació de Turisme de la Comunitat Valenciana CdT

Entrada lliure, aforament limitat

 

Data 17 d’octubre de 2022 d' 11:00 a 13:00. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Capella de la Sapiència. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Aula de Gastronomia UV

Col: Turisme de la Comunitat Valenciana. L'Exquisit mediterrani.

 

Contacta cultura@uv.es

 
Més informació