Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Cartell de les jornades
II Jornades internacionals: família, societat digital i desenvolupament positiu
Híbrid

Jornades amb participació d'experts en psicologia, que examinaran temes relacionats amb la família, la societat digital i el desenvolupament positiu.

 

Les II Jornades internacionals de recerca sobre família, societat digital i desenvolupament positiu es celebren els dies 21 i 22 de desembre al saló de graus de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. Enguany es compta amb la participació de professors expertes al seu camp, provinents d’ universitats tant espanyoles com estrangeres, que intervendran o en taules redones amb ponència, o en una conferència invitada.

La família, la societat digital i el desenvolupament positiu seran temes en què es focalitzaran les conferències i ponències. S'examinaran temes diversos relacionats amb el context proper, programes d'intervenció dirigits a diferents poblacions diana i temes metodològics. El context proper abordarà el rol de la família i escola en la internalització de valors, i ajustament psicosocial en xiquets i adults. La socialització parental i la relació amb el desenvolupament psicosocial dels fills s'ha estudiat tradicionalment durant els anys de la socialització (per exemple, en fills adolescents), però també més enllà de l'adolescència, quan els fills són adults. Els programes d’intervenció que es comentaran estan relacionats amb prevenció del consum de l’alcohol, socialització parental positiva, valors mediambientals, i millora dels vincles familiars. Els temes metodològics que s'abordaran inclouran la replicabilitat en la ciència, els tests psicològics, la significació clínica i les tècniques forenses en l'avaluació de la victimització d'abús sexual infantil.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 21 de desembre de 2023 de 09:00 a 20:30. Dijous.
  • 22 de desembre de 2023 de 09:00 a 11:00. Divendres.
 
 
Lloc de realització

Facultat de Psicología i Logopedia, Saló de Graus, Av. de Blasco Ibáñez, 21, 46010 Valencia

Av. de Blasco Ibáñez, 21

Valencia (46010)

 
 
Organitza

Grup d'investigació Socializ (Ref. CIAICO/2021/252) finançat per la Generalitat Valenciana.

https://www.uv.es/socializ/index.html

 

Contacta fernando.garcia@uv.es

 
Més informació