Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Mirador del Pic Franc (Benaixeve)
III Edició de la Universitat de Primavera de l'Alt Túria. Inscripció oberta

La Universitat de València estarà present una vegada més en el territori valencià gràcies al programa de les JORNADES ESTACIONALS, que ha romàs fidel en tot moment a la societat valenciana portant la producció científica de la UV fins a un total de 20 seus repartides per tota la província de València. Presentem, així, la III edició de la Universitat de Primavera de l'Alt Túria (UPAT), fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, la Mancomunitat de l'Alt Túria, la Diputació de València i Caixa Popular.

 

DIA: 14 de juliol de 2022 (9.30 hores).

“CIÈNCIA I TERRITORI. Investigacions entorn de la Reserva de la Biosfera de l'Alt Túria”

 

L'origen de la UPAT ha de vincular-se amb la declaració, en 2019, de la Reserva de la Biosfera de l'Alt Túria, per la qual cosa les temàtiques que des de llavors s'han tractat en aquestes jornades han girat entorn del que comporta aquesta declaració.

Aquesta tercera edició està dedicada a les investigacions que s'han vingut desenvolupant sobre la Reserva, entre les quals s'inclouen no sols aspectes estrictament mediambientals sinó també històrics i patrimonials. A més, i amb la vista posada en el futur, s'analitzarà de quina manera pot beneficiar aquesta figura de protecció al desenvolupament local i com pot contribuir a evitar la despoblació.

La jornada està composta per cinc conferències i una taula redona. Totes elles tindran un enfocament divulgatiu i estaran dirigides, especialment, per a persones que residisquen o treballen als voltants de la Reserva de la Biosfera de l'Alt Túria, però també per als gestors d'espais protegits, investigadors, estudiants i docents amb interés en la conservació i posada en valor del patrimoni natural i cultural.

Per a poder participar en aquesta III Edició de la UPAT és necessari realitzar una inscripció prèvia (CLIC ACÍ PER A ANAR A LA INSCRIPCIÓ), que és totalment gratuïta a causa del caràcter públic de la Universitat de València. Una vegada inscrit/a, es podrà assistir a la jornada de manera presencial (fins a completar l'aforament, limitat per les normes COVID-19); però també es podrà seguir de manera telemàtica, a través del següent enllaç que s'habilitarà minuts abans de l'inici de la jornada (CLIC ACÍ PER A VEURE LA RETRANSMISSIÓ EN LÍNIA). A més, totes les persones inscrites obtindran un certificat d'assistència. Per a més informació, adjuntem el programa complet de la jornada.

 

Període de l'esdevenimentDe 7 de juliol de 2022 a 13 de juliol de 2022. Tots els dies de 00:00 a 21:00.

 
 
Lloc de realització

Ajuntament de Benaixeve (Plaça de Pius XII)

 
Organitza

Universitat de València

Diputació de València

Caixa Popular

Mancomunitat de l'Alt Túria

Ajuntament de Benaixeve

Càtedra AVANT.

https://www.uv.es/uvweb/cultura/es/uvcultura-1285865909702.html

 

Contacta territori@uv.es

 
Més informació