Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Cartell Cicle
IV Trobades per la sostenbilitat en la UV

La sostenibilitat alimentària serà el tema que centrarà la quarta de les jornades sobre sostenibilitat de la Universitat de València. Se celebrarà dimarts 22 de febrer, a partir de les 17.00 hores, en la Sala d’actes de la Fundació ADEIT, en format híbrid.

Aquestes jornades gratuïtes, organitzades pel Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València, en el marc del seu projecte ‘ODS, jo sí!’, tenen com a objectiu convertir-se en un fòrum permanent de coneixement, debat i sensibilització sobre els reptes de la societat.

La jornada la inaugurarà el director de l’Institut d’Estudis de Nacions Unides, Enrique Yeves, i la vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València, Elena Martínez.

A continuació, participaran en una taula de debat Francisco Javier Quiles, director de Relacions Externes de CONSUM (empresa guardonada amb el distintiu de ‘Igualtat en l’Empresa 2017’ i el ‘Premi Cámara 2017 com a empresa socialment compromesa’); Dolors Corella, catedràtica en Medicina Preventiva de la Universitat de València, cap d’Iniciatives Universitat Saludable i Premi Jaume I 2018 en l’apartat d’Investigació Mèdica; Edurne Caballero, presidenta del Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional (CERAI); i Vicente Cabanes, responsable de l’Àrea de Promoció, Comunicació i Relacions Institucionals del Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV).

El debat el conduirà la periodista Nuria García i serà clausurat per delegada de la Rectora per a la Sostenibilitat de la Universitat de València, Pilar Rueda.

Crear aliances entre les organitzacions públiques i el teixit empresarial

«És necessari crear aliances amb l’Administració Pública valenciana, les organitzacions i el teixit empresarial», explica la vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València, Elena Martínez. «La Universitat, com a part del seu compromís social, ha de ser l’encarregada de provocar aquestes sinergies», assegura la vicerectora.

La finalitat última –afig Elena Martínez– és «buscar estratègies participades que conduïsquen a la implementació de l’Agenda 2030». «Es tracta de prendre consciència davant els limitats recursos del planeta i emprendre conjuntament accions pel canvi», subratlla.

Inscripció: 

https://ir.uv.es/lMaha6M 

Cartell

 

Data 22 de febrer de 2022 de 17:00 a 19:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Saló d'Actes d'ADEIT i en línia

 
Organitza

Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat

UV Sostenibilitat

ADEIT

Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació

Càtedra ODS

Càtedra EBC.

www.uv.es/uvsostenibilitat

 

Contacta sostenibilitat@uv.es

 
Més informació