Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

IV Workshop en Avaluació de Polítiques Públiques
IV Workshop en Avaluació de Polítiques Públiques

L'objectiu d'aquestes jornades, és la de presentar investigacions relacionades amb l'avaluació pública aplicada en diferents camps, així com generar debat al voltant d'aquesta.

El primer dia  es constituirà un primer panell metedológico, moderat per Teresa Savall, de la Universitat de València, i conformat per Raúl Ramos, de la Universitat de Barcelona, Marina Romaguera , del UNED i Amadeo Fuenmayor d'Universitat de València. El segon panell d'educació, serà moderat per Mauro Mediavilla de la Universitat de València i conformat per Álvaro Ferrer, de Save the Children, Nerea Gómez, de la Universitat de València, i Lucas Cortázar, de la ESADE.

En el segon dia, el primer panell de polítiques públiques,  serà moderat per Rafael Granell de la Universitat de València, i conformat per Chrysa Leventi, del Joint Research Centre, Jennifer Graves, de la Universitat Autònoma de Madrid, i Juan José Arnadillo , de la Universitat de València. En segon lloc, el segon panell d'impostos, estarà conformat per Javier García, de la Universitat del País Basc, Ignacio Moral i Miguel Gómez, de l'Institut d'Estudis Fiscals, i Rubén Amo, de la Universitat de València.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 2 de febrer de 2023 de 16:00 a 20:00. Dijous.
  • 3 de febrer de 2023 de 09:30 a 13:00. Divendres.
 
 
Lloc de realització

Sala Ignasi Villalonga Villalba. Facultat d'Economia

 
Organitza

Grup investigació EvalPub.

 

Contacta ruben.amo@uv.es

 
Més informació