Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

'No hi havia a València' en el Club de Lectura B1/B2 del CAL de Blasco Ibáñez
'No hi havia a València' en el nou club de lectura B1/B2
Presencial

Nou club de lectura per a aprenents de valencià dels nivells intermedi en el Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez.

 

Encetem un nou club de lectura al CAL Blasco Ibáñez. Aquesta nova proposta és gratuïta, adreçada a tota la comunitat universitària, més concretament a persones lectores que estiguen aprenent valencià o que ja tinguen un nivell de llengua intermedi i desitgen compartir converses sobre llibres i literatura. Les obres escollides estan pensades perquè les persones que s’hi inscriguen gaudisquen, aprenguen i milloren o mantinguen el nivell de valencià.

Per poder participar-hi cal donar-se d’alta en el CAL de Blasco Ibáñez (enviant un missatge a cal.blasco@uv.es o de forma presencial al CAL). Les trobades seran mensuals (dates anunciades amb antelació) en horari de 10.00 a 11.30 h al CAL de Blasco Ibáñez (Gascó Oliag 5, baix). La primera sessió es durà a terme el divendres 23 de febrer i la lectura serà No hi havia a València, de Mercè Climent (Ed. Sembra), que comptarà amb l’assistència de l’autora. A partir del dimarts 6 de febrer es pot passar a buscar-ne un exemplar al CAL.

La segona sessió serà divendres 22 de març, la tercera 26 d'abril, i una quarta el 31 e maig, totes en horari de 10 a 11:30 hores.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 23 de febrer de 2024 de 10:00 a 11:30. Divendres.
  • 22 de març de 2024 de 10:00 a 11:30. Divendres.
  • 26 d’abril de 2024 de 10:00 a 11:30. Divendres.
 
 
Lloc de realització

Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez

Gascó Oliag, 5, baix

València (46010)

 
Organitza

Servei de Llengües i Política Lingüística.

https://www.uv.es/llengues

 

Contacta cal.blasco@uv.es

 
Més informació
 
Tiquets

Preu: Gratuït€

Comprar entrades