Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

CARTEL
Tebeos del passat, ciutats del futur
Presencial

L'exposició itinerant "Tebeos del passat, ciutats del futur" es presenta al Centre Social de Riba-roja de Túria del 29 de gener al 29 de febrer.

 

L’exposició Tebeos del passat, ciutats del futur evidencia  com el còmic, com a part fonamental de la cultura popular, ha mostrat des de les seues pàgines les ambicions de la humanitat cap al seu propi futur. Un art urbà com la historieta, necessàriament ha vist en el còmic una manera d’entreveure el seu futur, però també s’ha mimetitzat amb l’arquitectura, atès que la seua pròpia estructura narrativa necessita una composició, amb una construcció que entronca directament amb la ciència arquitectònica. La mostra fa un recorregut històric per exemples de representació del futur imaginat tant des de la fantasia com des de l’especulació científica.

La exposició itinerant "Tebeos del passat, ciutats del futur" es presenta al Centre Social de Riba-roja de Túria, seu de la Universitat de València, del 29 de gener al 29 de febrer. Després es traslladarà al Auditori Municipal. 

 

Data De 29 de gener de 2024 a 29 de febrer de 2024. 24h. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres.

 
 
Lloc de realització

Centre Social de Riba-roja de Túria

Avda Pau

Riba-roja de Túria (46190)

 
Organitza

UVSocietat - Vicerectorat de Cultura i Societat.

https://www.uv.es/uvweb/uvsocietat/ca/uvsocietat-1285875118019.html

 

Contacta societat@uv.es

 
Més informació