Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Detall de la cúpula del Mercat Central de València
Transformacions socials, diàleg interreligiós i desenvolupament sostenible

En el marc del projecte “Aliança multireligiosa per abordar els reptes socials des de l’Agenda 2030” (ALUZAR), els dies 11 i 12 d’abril del 2024 se celebrarà al Saló d’Actes del Col·legi Major Rector Peset de València la Jornada “Transformacions socials , diàleg interreligiós i desenvolupament sostenible en el context valencià” – Fòrum Interreligiós i Social, amb representants de diferents entitats religioses radicades a la Comunitat Valenciana per reflexionar sobre el seu compromís amb els reptes socials actuals i la construcció de futur.

Representants de diferents tradicions -judaisme, cristianisme, islam, budisme, religions de l’Índia, bahaisme-, dialogaran sobre la necessitat de promoure un desenvolupament inclusiu i sostenible recolzat per valors religiosos i ètics i compromès especialment amb grups circumstancialment vulnerables, marginats i fora de les agendes.

El projecte ALUZAR, finançat per la Fundació Pluralisme i Convivència i coordinat per la Universitat de València, pretén fomentar la reflexió i el treball conjunt de les entitats religioses, estimulant l’intercanvi d'experiències, perquè tant els participants com el públic adquireixin una major comprensió de la realitat i explorin les oportunitats de treball conjunt. A més, el projecte aspira a assolir compromisos concrets per promoure un desenvolupament real de manera sostenible creant aliances amb entitats educatives, socials, culturals i administracions públiques.

Horari: dijous 11 d'abril de 09:00 a 11:30, de 12:00 a 14:00, de 16:00 a 18:00 i de 18:30 a 20:30 i divendres, 12 d'abril de 09:30 a 11:30 i de 12:00 a 14:00.

Per a més informació: https://aluzar.blogs.uv.es.

 

Període de l'esdevenimentd' 11 d’abril de 2024 a 12 d’abril de 2024. Dijous i divendres de 09:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Col·legi Major Rector Peset. Saló d'Actes. Plaça del Forn de Sant Nicolau, 4. 46001 València

 
Organitza

Departament de Filosofia i Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació, en col·laboració amb el Col·legi Major Rector Peset.

https://aluzar.blogs.uv.es/

 

Contacta aluzar@uv.es

 
Més informació