Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Port de Sagunt cap a 1925
VI Universitat de Tardor de Sagunt

La Universitat de València, compromesa amb el territori i la societat valenciana, a través el Vicerectorat de Cultura i Societat, presenta la VI edició de la Universitat de Tardor de Sagunt (17 i 18 de novembre de 2022). Açò és possible gràcies a l’estreta col·laboració amb l’Ajuntament de Sagunt, la Diputació de València i Caixa Popular.

L’objectiu és crear un espai de reflexió i d’iniciativa al voltant del fet patrimonial que envolta i defineix la societat saguntina incorporant veus del teixit social i productiu en la seua diversitat d’agents i sectors. La reflexió gira al voltant de com conjugar el patrimoni cultural en les estratègies de progrés i de millora de les condicions de vida de la població.

'El patrimoni cultural de Sagunt com a bateria de regeneració social i territorial' són unes jornades gratuïtes i d’accés obert que compta amb la participació d’especialistes i de representants de la societat civil per anar avançant en línies de diàleg i d’acord que canalitzen el patrimoni cultural en un referent estructurador del desenvolupament local i social. Els temes que es proposen venen a afegir-se al seguit de debats que ve proposant el dinàmic conjunt d’entitats i organitzacions de tot tipus que, des de fa dècades, se preocupen per exercir i donar a conèixer la capacitat estratègica que el patrimoni cultural ens ofereix per harmonitzar el futur de la població cap a millors quotes de desenvolupament humà i sostenible.

La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la investigació i la transferència del coneixement, que pretén consolidar-se a la ciutat de Sagunt i el Camp de Morvedre. Això és possible des de l’empeny de l’Ajuntament de Sagunt per fomentar aquestes accions al territori.

 

 

Període de l'esdevenimentDe 3 de novembre de 2022 a 17 de novembre de 2022. Tots els dies de 00:00 a 15:00.

 
 
Lloc de realització

Teatre de Begoña (Carrer del Progrés, 38. Port de Sagunt)

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Cultura i Societat

Diputació de València

Caixa Popular

Ajuntament de Sagunt.

https://www.uv.es/uvweb/vicerrectorado-participacion-proyeccion-territorial/es/territorio-sociedad-1285875118019.html

 

Contacta territori@uv.es

 
Més informació