Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Edifici Lluís Vives (Campus d'Ontinyent)
VIII Universitat de la Tardor d'Ontinyent: "20 anys de presència de la UV"

La Universitat de València presenta la huitena edició de la Universitat de Tardor d´Ontinyent (UTO), fruit de l’estreta col·laboració entre la pròpia universitat, l’Ajuntament d´Ontinyent, Caixa Ontinyent, la Fundació Universitària Campus Ontinyent i la Càtedra InnovatiOnt. La UTO constitueix una acció acadèmica més del Campus d´Ontinyent a la ciutat i la seua comarca, la Vall d’Albaida. La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat valenciana, impulsa una nova iniciativa lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement.

Aquestes jornades volen ser un punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans d’Ontinyent i el seu entorn pròxim durant tota una setmana. Al llarg de distints mòduls formatius, impartits de forma gratuïta, es realitzaran accions que complementen la formació acadèmica reglada i la formació al llarg de la vida, que ofereix el programa del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat: Unisocietat.

Per altra banda, aquest any es compleix el XXé aniversari de la creació de la Fundació Universitària i de la implantació d’estudis universitaris a Ontinyent. Per això, és una oportunitat única per a realitzar una reflexió de tot el que es pensava fer, del que s’ha aconseguit i del que voldríem que fóra Ontinyent com a ciutat universitària.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 26 de novembre de 2018 de 18:00 a 20:00. Dilluns.
  • De 27 de novembre de 2018 a 29 de novembre de 2018. Dimarts, dimecres i dijous de 10:00 a 20:00.
  • 30 de novembre de 2018 de 10:00 a 14:00. Divendres.
 
 
Lloc de realització

Centre Cultural de Caixa Ontinyent i Aula Magna del Campus d'Ontinyent

 
Organitza

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Col·laboren:

Ajuntament d'Ontinyent

Caixa Ontinyent

Fundació Universitària Campus Ontinyent

Càtedra InnovatiOnt

Diputació de València

.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació