Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

XX Workshop on Economic Integration

El XX Taller d'Integració Econòmica, organitzat per la unitat conjunta d'investigació en Integració Econòmica INTECO, se celebrarà a la Universitat de València del 6 al 8 de setembre de 2023.

Per a celebrar el XXXè aniversari del Taller enguany, la reunió serà organitzada conjuntament amb la 25a Conferència Anual de INFER. INFER (International Network for Economic Research) és una organització científica internacional sense fins de lucre que estimula la investigació i el treball en xarxa en tots els camps de l'economia a través de tallers i conferències internacionals (http://www.infer- research.eu/).

El Taller INTECO s'organitzarà com a sessions especials (temàtiques) paral·leles a la Conferència Anual INFER. Anàlogament als anys anteriors, el Taller presentarà documents obre la integració econòmica (comercie/finances internacionals). Els participants tindran 20 minutos per a presentar els seus treballs, i després un participant obrirà el debat general a la sala.

En aquesta edició, els nostres oradors convidats seran Giovanni Peri (UC Davies), Isabelle Méjean (Science Po Paris) i Gabriel Febelmayr (WIFO, Wien). A més, també tindrem una taula redona sobre "Estancament secular o permacrisis?" amb panelistes del Banc d'Espanya, CaixaBank Research i el Real Institut Elcano.

Tinga en compte que enguany el Taller té algunes NOVETATS en la forma en què està organitzat:

Presentació de documents:

Els documents han de presentar-se electrònicament com a arxius PDF als organitzadors de la Conferència Anual INFER a través de Conference Maker en el següent lloc web (presentació oberta l'1 de desembre de 2022):

https://Joint 25INFER-XXINTECO Conference

Més informació

 

Període de l'esdevenimentd' 1 de febrer de 2023 a 28 de febrer de 2023. Tots els dies de 00:00 a 23:00.

 
 
Lloc de realització

Facultat d'Economia de la Universitat de València

 
Organitza
 

Contacta cecilio.tamarit@uv.es