Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Desdejuni-Tertúlia CEFUV-2019 El Consell de Família: Un fòrum per a la comunicació entre els membres de la família empresària. .

  • Autors: Cátedra de la Empresa Familiar
  • (2019).
  • Tipus de publicació: Recurs electrònic
  • URL Publicacio: Desdejuni-Tertúlia CEFUV-2019 El Consell de Família: Un fòrum per a la comunicació entre els membres de la família empresària.
  • Resum:

    Dijous passat 14 de febrer, va tenir lloc un nou desdejuni de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València, amb el títol: “El Consell de Família: Un fòrum per a la comunicació entre els membres de la família empresària”. Durant l'esdeveniment, els empresaris Teresa Puchades (Presidenta d'Avanza Urbana) i Pablo Serratosa (President de Grup Zriser) van traslladar als assistents la seua experiència en l'engegada del consell de família en els seus respectius grups familiars, i els avantatges que aporta la formalització d'un, per la seua contribució a la millora de la probabilitat de perdurabilitat de les empreses familiars. Els ponents van destacar que cada família ha d'adaptar la composició i funcionament del consell a les seues circumstàncies particulars. No obstant açò, els dos van coincidir que la formació d'un consell de família suposa una oportunitat excel·lent per a crear un vincle de la família amb el projecte empresarial, i a més, com més prompte millor es comence a treballar en aquest àmbit, millors serien els seus resultats, ja que la transmissió de valors i la creació de lleres de comunicació són elements clau per al seu funcionament posterior.