Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians Logo del portal

Participació de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians a la quarta edició del Programa UV empén Rural

  • 31 de març de 2023
Cartell amb el premis a guanyar al programa

Hui compartim amb vosaltres una iniciativa de la qual ens fa molta il·lusió formar part, la quarta edició de UVemprén Rural, un programa de formació en Emprenedoria Rural Activa i Sostenible de la Universitat de València. Aquest programa selecciona les millors iniciatives emprenedores i idees de negoci aplicables a l'àmbit rural i alineades amb els ODS 2030, per a participar en un programa intensiu de formació en emprenedoria rural i uns premis per a posar en pràctica aquestes idees emprenedores en municipis en risc de despoblació de la província de València.

El programa s'estructura en quatre fases:

-Jornada d’innovació

-Campus d'emprenedoria rural de la

-UV -Mentoring UVemprén Rural

-Premis UVemprén Rural

La idea es que l’alumnat que decidisca participar presente propostes que donen resposta a algun dels tres reptes que es proposen. Des de la Cátedra participem proposant un dels tres reptes, concretament el repte 1, "El paisatge rural com a recurs per al desenvolupament d'idees de negoci experiencials". Els altres dos reptes són la "Creació de serveis innovadors per a un medi rural en transformació", i "Cultura i patrimoni rural, un valor per a tota la societat".

Pot participar en aquesta iniciativa l'estudiantat de grau, màster i doctorat de la UV, de manera individual o per grups.

No ho dubteu i animeu-vos a presentar les vostres propostes. 
Encara que el pròxims dies us ampliarem la informació us deixem un avançament açí