Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Càtedra participació ciutadana i paisatges naturals

Dins dels projectes de formació desenvolupats per la Càtedra, es troben els cursos, una línia de treball dissenyada amb el propòsit d'ensenyar, complementar, actualitzar o perfeccionar algun coneixement o habilitat específica lligada a l'àrea temàtica del paisatge i el territori.
Els cursos desenvolupats per la Càtedra han sigut dissenyats de forma minuciosa i exclusiva, amb la intenció de dotar a cadascun d'ells d'un caràcter propi amb continguts, temàtica i objectius diferents i heterogenis que permeten formar al públic assistent en els diferents vessants del paisatge (territori i la seua ordenació, la participació ciutadana, el paisatgisme, les tècniques i mètodes de treball propis d'aquestes disciplines, etc.)
La durada dels cursos oscil·la des de dies fins a mesos, i estan dirigits a tots els públics. En cada curs es lliura un certificat d'assistència.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies