Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians Logo del portal

UVRA

 La Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús (UVRA) és una iniciativa conjunta de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians i el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, amb el propòsit de dinamitzar les comarques de l'interior valencià mitjançant una oferta formativa (taules redones, conferències, tallers, etc.), cultural i lúdica nova i suggeridora.

La Universitat d'Estiu va nàixer com a experiència pionera en el medi rural valencià que pretenia donar resposta a les qüestions que més preocupen la població del medi rural i ha acabat convertint-se en un referent per a aquelles persones que volen formar-se, ampliar el seu currículum i adquirir noves destreses i habilitats en els seus coneixements professionals i personals. I això gràcies, als coneixements i instruments que els assistents reben mitjançant la participació d'un elenc de professors de la Universitat de València.

El resultat innovar i sembrar consciència rural a partir de les oportunitats que ens ofereix el paisatge i la participació ciutadana.