Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians Logo del portal

El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians en col·laboració amb la Universitat de València, la Mancomunitat del Racó d'Ademuz, la Diputació de València i Caixa Popular organitzen la 4a Universitat del Racó d'Ademuz.

Sota el lema “Planificació i gestió del paisatge i el territori; desenvolupament local i benestar”, aquesta quarta edició de la UERA, es presenta com una nova oportunitat de plantejar una interessant jornada formativa centrada en l'ordenació territorial i paisatgística com a tècnica i procediment per a posar les bases del desenvolupament participatiu de la comarca. Una jornada que pretén transmetre que el territori i el seu paisatge són una responsabilitat col·lectiva i un projecte comú. En aquest context la UERA es mostra com una gran oportunitat per a presentar a la ciutadania el Pla d'Acció Territorial del Racó d'Ademuz, instrument de la política territorial valenciana el principal objectiu de la qual és proposar l'ordenació estructural integral del territori del Racó, apostant per la definició de la infraestructura verda i la gestió dels paisatges; i potenciant el desenvolupament socioeconòmic i la col·laboració entre municipis per a aconseguir un territori més resilient.

Enguany la UERA tindrà lloc el 16 de desembre en modalitat online, a través de l'enllaç mediauniweb.uv.es/universitatestacional 

 

Programa de la Universitat Estacional del Racó d'Ademuz