Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians Logo del portal

El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians en col·laboració amb la Universitat de València, la Mancomunitat del Racó d'Ademús, la Diputació de València i Caixa Popular organitzen la 5a Universitat del Racó d'Ademús.

Aquesta nova edició de la UVRA, “Paisatges rurals: Productes turístics sostenibles”, és l'escenari perfecte per a posar de manifest la necessitat d'activar la posada en valor de la riquesa paisatgística del Racó d'Ademuz per a transformar aquest potencial recurs en un producte turístic de qualitat, capaç de generar experiències de vida en el visitant i oportunitats de desenvolupament a la comarca. Per a això, és necessari dissenyar productes i propostes turístiques atractives i articulades a través de la participació del sector privat, capaços de crear estructures comercials sostenibles, però que compten amb la implicació del capital social comarcal. Un exemple d'això és el projecte de Custòdia del Territori Terres del Convent, una proposta de recuperació paisatgístic-patrimonial del Convent de Sant Guillem, impulsat per la Càtedra i entitats locals del municipi de Castielfabib.

La Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús tindrà lloc el 21 de juny en l'IES d'Ademús. Enguany es reprén la presencialitat en la jornada encara que amb un aforament molt reduït per a garantir les mesures sanitàries anti Covid19. Per això, per a fer-la accessible a tots els públics també es retransmetrà en directe en modalitat en línia. 

Les persones interessades poden inscriure's a través del següent enllaç: http://projeccio.uv.es 

Per a més informació