Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians Logo del portal

La Càtedra en relació al concurs de fotografia del Paisatge Valencià ha desenvolupat les exposicions fotogràfiques, amb l'objectiu d'exhibir la riquesa, la varietat i els valors del paisatge valencià. Per a aquestes exposicions la Càtedra ha comptat amb les fotografies que han participat en les dues edicions del concurs de fotografia convocat per aquesta mateixa Càtedra.
Per a les exposicions hem comptat amb un total de 52 fotografies, entre les quals es troben les 3 fotografies guanyadores, una instantània de cadascun dels participants no guanyadors, i les fotografies que millor puntuació han obtingut en la classificació.
Les exposicions realitzades, un total de dos, tenen un caràcter anual, una durada d'un mes, i té un fil conductor que permet veure a l'espectador des dels paisatges de litoral als paisatges de muntanya la riquesa patrimonial paisatgística que amaguen els paisatges valencians.
Aquestes exposicions compten sempre amb un acte d'inauguració, que té lloc en l'Hall de la Facultat de Geografia i Història, on es fa lliurament als guanyadors dels seus respectius premis.