Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians Logo del portal

Les jornades-taller són activitats que busquen la reflexió i investigació entorn de temes relacionats amb la concepció i valoració que la població efectua dels paisatges valencians. Però també la divulgació i la transferència del coneixement en matèria de paisatge i la participació ciutadana.
Estan concebudes com una trobada per a la sensibilització i la participació, amb l'objectiu de fomentar els valors del paisatge de manera participada, al mateix temps que compartim coneixement col·lectiu, amb el propòsit de millorar la nostra comprensió sobre la concepció ciutadana del paisatge: el mapa mental ciutadà del paisatge. A més, de la identificació cooperativament dels elements que resten qualitat al paisatge comarcal.
Les jornades-taller poden ser:

  • Jornades-taller en IES: Les jornades-taller en IES són una iniciativa sorgida a partir de la necessitat d'acostar el concepte paisatge als més joves, els estudiants de 2n de batxiller. Un nivell educatiu clau per a començar a conscienciar-los, formar-los, sensibilitzar-los i descobrir-los, la importància de la participació en matèria de paisatge.
  • Jornades- taller en el territori: Les jornades-taller en el territori, tenen l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de l'ordenació i la gestió del paisatge per a garantir el benestar i la qualitat de vida.