Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Càtedra participació ciutadana i paisatges naturals

Sobre la Càtedra

El paisatge és important per al interés general. Constitueix un bé ambiental i cultural que genera benestar, identitat col·lectiva i dinamisme econòmic.

És necessari tindre present al paisatge en els exercicis d'ordenació territorial i planificació urbanística. Plantejar el model territorial que desitgem d'una manera participada i amb criteris paisatgístics ens guia cap a les aspiracions paisatgístiques de la gent i cap a la democratització dels objectius de qualitat paisatgística.

En aquest sentit, la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians naix com una plataforma acadèmica que pretén la reflexió i investigació entorn de temes relacionats amb la concepció i valoració que la població efectua dels paisatges valencians. Però també la divulgació i la transferència del coneixement en matèria de paisatge i participació ciutadana. Tot això en un marc de col·laboració entre la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori  i la Universitat de València per al foment del coneixement i difusió dels paisatges valencians.

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies