Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Convocat el concurs interuniversitari Aula Emprén 3i (triple impacte)
Convocat el concurs interuniversitari Aula Emprén 3i (triple impacte)

El concurs s’organitza en dos fases: una primera, on es podrà inscriure l’alumnat que haja participat en la competició Idees MOTIVEM dels cursos 2021/2022 i 2022/2023; i una segona, on els guanyadors de la primera fase representaran a la Universitat de València en el concurs interuniversitari, on participaran equips seleccionats per cadascuna de les universitats públiques valencianes.

Els premis econòmics són de 900 € per als tres equips guanyadors de la primera fase, i de 3.000 €, 2.000 € i 1.000 € per als tres guanyadors de la segona. La competició interuniversitària es celebrarà els dies 12, 13 i 14 de juliol a la Residència Universitària Damià Bonet, que allotjarà l’estudiantat de les cinc universitats públiques participants. Durant aquests dies, es portarà a terme un programa formatiu als equips participants que els permetrà adquirir competències per a transformar el seu projecte en una idea de negoci de triple impacte: social, ambiental i econòmic. El programa formatiu estarà liderat per l'equip de Yanus Hub.

Compta amb el suport econòmic del programa LLAMP 5UCV_Campus de Emprenedoria Innovadora i Sostenible, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Els equips podran inscriure’s a través de la Seu Electrònica fins al dia 18 de juny de 2023.

Més informació i inscripció a través del següent enllaç.

 

Data De 16 de maig de 2023 a 18 de juny de 2023. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

UVemprén

 
Organitza
 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació