Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Premis BESTT
Obert termini de la convocatòria de premis BESTT

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència convoca 60 places per a participar en el programa formatiu i optar als premis BESTT Universitat de València amb els objectius de desenvolupar competències interculturals, de treball en equips internacionals, millorar les habilitats tecnològiques, brindar l’oportunitat a l’alumnat participant en aquest concurs d’adquirir formació per a generar idees de negoci innovadores i formular projectes emprenedors en les ciències de l’esport, adquirir noves experiències i establir contactes a través de la seua participació en activitats formatives específiques en competències emprenedores.

Es durà a terme a partir d’un programa formatiu que seguirà la metodologia COIL (Collaborative Online International Learning) i també tindrà uns premis associats a la participació i als millors treballs.

Aquesta convocatòria de premis sorgeix del Programa UVemprén Aprèn per a projectes d’innovació docent en emprenedoria universitària dirigit al PDI de la Universitat de València. El programa és possible gràcies al conveni de col·laboració subscrit entre la Universitat de València i el Banco de Santander per a impulsar el Campus de Emprendimiento UVemprén – Santander Universidades.

El director del projecte d’innovació docent en emprenedoria universitària BESTT és el professor Jose Ignacio Priego de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de València.

La convocatòria va dirigida a alumnat de grau i màster oficial de la Universitat de València, de la Technische Universität Chemnitz i la Universidade Federal do Pampa, matriculat en el curs acadèmic 2023- 2024.

La convocatòria consisteix en 60 places per a participar, des del dia 25 de setembre fins al 20 de novembre de 2023, en les activitats formatives específiques que permeten a l’alumnat generar i dissenyar una idea de negoci innovadora basada en un servei de valoració esportiu.

Les persones que hi participen, després de rebre una formació específica i transversal, treballaran en equip de manera multicèntrica per a generar una idea de negoci innovadora enfocada en un servei de valoració esportiu. Quan acaben els seus projectes, hauran de lliurar-los perquè un tribunal els avalue i optaran als premis següents:

Per a tot l’alumnat que acabe la formació amb aprofitament i lliure un projecte amb la qualificació d’APTE:

Per als projectes més destacats:

  • Dos premis accèssit de 700 €

  • Un primer premi de 1.500 €

Les sol·licituds per a la participació en el programa s’han de presentar emplenant el Model de sol·licitud disponible en el següent enllaç, a través d’una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén), mitjançant el tràmit específic “PROGRAMA BESTT 2023 ”.

Caldrà aportar, junt amb el document Annex II: Model de sol·licitud, la documentació acreditativa del nivell d’anglés i la nota mitjana del curs anterior en el cas de la Universidade Federal do Pampa i Technische Universität Chemnitz.

També és necessari sol·licitar la beca a SANTANDER UNIVERSIDADES a través de la plataforma BECAS SANTANDER.

El termini de presentació de sol·licituds s'obri des del 23 de juny de 2023 fins al 10 de setembre de 2023 a les 23.59 h.

Per a més informació de la convocatòria podeu fer clic al següent enllaç.

 

Data De 28 de juny de 2023 a 10 de setembre de 2023. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

En línia

 
Organitza

Unitat d'emprendoria (UVemprén).

https://www.uv.es/uv-empren/ca/uvempren.html

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació