Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Obert el termini d'inscripció en UVemprén Rural, amb fins 15.000€ en premis
Obert el termini d'inscripció en UVemprén Rural, amb fins 15.000€ en premis

La Universitat de València, en el marc del seu conveni amb la Diputació de València, i a través del Vicerectorat d'Innovació i Transferència, convoca els premis del campus d'emprenedoria UVemprén Rural.

Aquesta convocatòria va dirigida a l'estudiantat de grau, màster i doctorat oficial de la Universitat de València que tinga una idea de negoci compatible amb un dels tres reptes presentats pels grups d'investigació col·laboradors en el programa:

  • Repte 1: Racó d'Ademús: El paisatge rural com a recurs per al desenvolupament d'idees de negoci experiencials.

Generar idees de negoci innovadores estructurades entorn del paisatge, caràcter o essència del lloc, plantejant la recuperació de terres agrícoles o silvícoles, infraestructures o edificacions abandonades en el territori de referència.

  • Repte 2: Província de València: Serveis innovadors per a un medi rural en transformació

Proposar iniciatives, productives o no, al voltant de les necessitats insatisfetes de la població del medi rural de la província de València. S'inclouen des de qüestions relacionades amb els béns i serveis habituals de consum, oci i esplai, treball, fins a aquelles altres vinculades amb l'educació i formació, sanitat i salut, habitatge, conciliació familiar i laboral, etc.

  • Repte 3: Província de València: Cultura i patrimoni rural, un valor per a tota la societat

Proposar iniciatives empresarials basades en la posada en valor del patrimoni històric construït i la cultura pròpia de l'entorn rural valencià. L'objectiu és revaloritzar el patrimoni i la cultura rural, bé posant-la a la disposició de les persones, o bé recuperant oficis, formes de vida i tradicions vinculades al món rural.

L'estudiantat seleccionat participarà en una jornada de presentació pública dels seus projectes, que donarà lloc a la concessió de dos premis de 5.000€ i dos accèssits de 2.500€ cadascun destinats a la implementació dels seus projectes.

L'objectiu principal és ajudar l'estudiantat a desenvolupar les seues idees de negoci i projectes emprenedors amb triple impacte (social, econòmic i ambiental) que contribuïsquen a solucionar problemes de despoblació en l'àmbit rural.

La informació de la convocatòria i de la inscripció es pot trobar en aquest enllaç: https://links.uv.es/uvempren/Rural_2023_val

 

Data De 21 de juny de 2023 a 27 de setembre de 2023. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza
 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació