Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Presentació “Programa ATRAE”
Programa ATRAE per a la incorporació de talent

Presentació a l'Agència Estatal d'Investigació de la convocatòria d'ajudes per a incentivar la incorporació de talent consolidat. Programa ATRAE.

El passat 9 de maig de 2023 a les 12.00 h l'Agència Estatal d'Investigació va presentar la convocatòria d’ajudes per a incentivar la incorporació de talent consolidat, Programa ATRAE, a través d'un webinari.

Aquesta convocatòria, que s'emmarca dins del Subprograma Estatal d'Incorporació, té per objectiu facilitar la incorporació de talent investigador consolidat, de reconegut prestigi internacional i que haja desenvolupat recentment un període rellevant de la seua activitat professional a l'estranger, de manera que es promoga l'avanç cap a un SECTI més

Amb un pressupost de 25.000.000,00 €, es concediran ajudes per un import màxim total d'1.000.000 €, incloent-hi costos indirectes, per al finançament dels costos d'execució d'un projecte propi de R+D+i liderat per el/la IP, així com els costos de contractació del mateix des de la data d'inici del període d'execució fins a la data prèvia a la cobertura del lloc de treball de caràcter permanent.

Presentació

Webinari

Amb data 20 de juny de 2023 es va publicar l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat, assenyalant l'obertura del termini de sol·licituds del 29 de juny de 2023 al 27 de juliol de 2023, a les 14.00 hores. En breu es publicaran les instruccions internes de la UV.

Programa de actuació

 

Data De 22 de juny de 2023 a 27 de juliol de 2023. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Agència Estatal d'Investigació

 
Organitza

Servei de Gestió de la Investigació.

 

Contacta atrae.solicitud@aei.gob.es

 
Més informació