Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

El Centre d’Idiomes de la Universitat serà seu dels exàmens oficials de Cambridge English

  • 3 de març de 2023

El Centre d’Idiomes UV es converteix en Centre Universitari Col·laborador de Cambridge Assessment English i l'estudiantat podrà realitzar els exàmens Preliminary (B1), First (B2), Advanced (C1) i Proficiency (C2)

El Centre d’Idiomes de la Universitat de València i Cambridge English Language Assessment han signat un acord pel qual el Centre d’Idiomes UV s'incorpora a la xarxa de Centres Col·laboradors Universitaris de Cambridge.

Amb aquesta col·laboració tota la comunitat universitària i el públic en general, a més de preparar-se amb professors entrenats en cursos específics, podrà realitzar les proves oficials de Cambridge English, la certificació més estesa i demandada internacionalment, en les mateixes instal·lacions del Centre d’Idiomes de la Universitat de la València al carrer Serpis, 25 (Campus de Tarongers).

Al llarg de l'any els aspirants tindran tres períodes de matrícula per a realitzar un examen oficial de Cambridge English (maig, juliol i desembre) i diverses dates per a poder obtindre el certificat de Preliminary (nivell B1), First (B2), Advanced (C1) o Proficiency (C2), segons les seues necessitats acadèmiques i professionals.

Amb l'acord aconseguit es complementa el calendari de proves oficials que ofereix el Centre d’Idiomes UV i ofereix alternatives als exàmens de certificació d'anglés propis del sistema universitari espanyol.

En qualsevol cas i de manera paral·lela, la prova PACLE (nivells B1, B2 i C1), amb el segell CertAcles, continuarà programant-se en les seues conegudes convocatòries de juny i setembre. Finalment, per a aquells que necessiten una acreditació de nivell d'anglés urgent per a gestionar una matrícula a la Universitat de València estarà disponible l'examen oficial multinivell Oxford Test of English de la Universitat d'Oxford.

Els candidats i candidates que aproven les proves tant PACLE CertAcles com Cambridge English podran acreditar la seua competència lingüística per a:

  • Programes de mobilitat (Erasmus o Mobilitat internacional)
  • Titulació de Grau, postgrau o Màster
  • Promoció interna de la Universitat de València
  • Oposicions de la Universitat de València
  • Oposicions de la Generalitat Valenciana