Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

  • Cita Prèvia

“ Les empreses busquen talent i volen contactar amb tu per a reclutar-te. Comparteix amb elles les teues expectatives i inquietuds sobre pràctiques, TFG/TFM, projectes i ocupació en la Jornada TALENT-FEST 19.
Inscriu-te a l'esdeveniment, coneix el servei UVEmpleo, aporta el teu currículum i et convidem a paella. Gaudeix amb bona música electrònica mentre xarrades amb les empreses. No faltes a la festa del talent!

La teua cita és el dijous, dia 9 de maig, des de les 12:00h, en la seu de l'Escola, Av. Universitat s.n,  46100 Burjassot.”

 

Empreses i entitats participants (llista provisional):

AIMPLAS. Instituto Tecnológico De Plastico,Alfatec Sistemas,Analog Devices,Apunt Media TV,Arca Telecom,Autis Ingenieros,Capgemini,Cátedra Cultura Empresarial. UV,Cecotec,Celestica,Civired,Dacsa,Dam,Das Photonics,Edicom,Everis,Faurecia,Fermax,Ford,Fundación Universidad Empresa de la UV.ADEIT ,Indra,La Tribu Animation,LABORA. Servei Valencià d'Ocupació i Formació,Leading Management Technology,Mahle Electronics ,Maxlinear Hispania,Nccgroup,Nunsys ,Orbita Ingenieria,Parc Científic de la UV,Pavasal,Power Electronics,Quimacova,S2grupo,Sagitaz - Zoho,Sopra Steria ,Torrecid,Twoweeks. UPV,València Activa. Ajuntament de València,Wise Blue,Würth Electronik.

Organitza:

ETSE-UV, UVEMPLEO

Col·labora

Associacions estudiantils (IEEE-SB, ADR, DATALAB). VALIMEN Restauración. 

Cartell de l'esdeveniment